Shamz

Danske bank och deras NWO agenda

För några år sedan jobbade jag med marknadsundersökning och det var faktiskt ett väldigt givande jobb. Jag minns ett väldigt skumt samtal en gång då vi gjorde vår årliga undersökning om banker. Många av mina kunder hade svarat att de hade handelsbanken eller nordea men funderade starkt på att byta till Danske Bank. På den tiden var det mycket reklam på svensk tv för Danske Bank, ingen aning när de startades i Sverige men jag vet att det är en internationell bank och har sätt den både i London och Zürich förra året. Anyways det var en medelåldersman som sa till mig att han tänkte byta till Danske Bank, hans egna ord var "det är förmodligen den enda som kommer vara kvar i längden" och han gav mig tipset att inte stanna på Nordea så länge. För att vara helt ärlig bryr jag mig inte så mycket om banker, men den här mannens ord har följt med mig undermedvetet. Vad menade han egentligen? Minns också att han hade arbetat med bank tidigare och därför fick han inte delta i undersökningen så vi började prata allmänt om banker. Anyways.. har ni sätt Danske banks nya reklam ?
 
 
 
 
För det första så har termen "the new normal" överanvänds sista tiden. Som om de försöker hjärntvätta oss att såhär är det och vi måste acceptera det. Vad hände med den gamla etiken och moralen? Ska vi strunta i den och underkasta oss denna nya påtvingade livsstil? För er som inte riktigt vet vad termen innebär så är det ungefär att vad som är normalt har ändrats, homoäktenskap ska vara lagligt, militärstyrka ska användas för att skipa rättvisa, pengar är den nya religionen och så vidare. Om vi tittar närmare på reklamen hittar vi dock mycket som inte alls är "normalt" även i dagens "nya normala".
 
En kille kastar en sten polisen i kravallutrustning. Sedan när är det normalt? När saker som detta händer så är det för att demokratin misslyckats kapitalt. Ska det vara normalt, Danske Bank?
 
Tusentals kinesiska arbetare tryckts in i en högteknologisk, kemisk sweat-shop. De är moderna slavar!! Ska det vara normalt, Danske Bank?
 
 
En desperat kille slår polisen i kravallutrustning med sitt paraply. Det är normalt nu alltså?
 
Tysta ner människor med pengar? Det är ju faktiskt ingen nyhet...men skämtåsido gör Danske Bank faktiskt reklam till de protesterande i Occupy Wall Street? Ni vet dom som hatar storbankerna? Det finns några konstiga psykningar i den här reklamen.. vad vill dom säga egentligen? 
 
Barn som är hjärntvättade av videospel som främjar en polisstat? Ska vi acceptera att det är normalt.. menar ni Danske Bank?
 
Liten flicka hypnotiserad av en läsplatta? Det här kallar jag för zoombie-kulturen som faktist
börjar bli väldigt normalt.. en hel familj i samma hus och ingen pratar. Alla är inne i sina iphones och ipads..
 
Robotar som spelar fotboll?"nya normala" betyder avhumaniserande allt?
 
Känslolös läskiga leende som verkar säga "Hjälp mig, jag är en slav"?

Kort sagt, det mesta som visas i videon är INTE normalt. De är saker NWO vill se bli normala genom att översvämma massmedia med meddelanden. Tack, Bilderberg ägda bank, för att ni låter oss veta att allt ni anser vara normalt inte alls är det. Tack för att ni erkänner ert samarbete med NWO...

Global uppvärmning är Skenvetenskap som utnyttjas i politiska syften !

Många av er ville ha en förklaring till mitt uttalande om global uppvärmning. Ordet hokus pokus kanske är fel ordval då jordens medeltemperatur har ökat, men det beror knappast på människans koldioxid utsläpp! Btw jag ber om ursäkt om jag skriver vissa ord som Skenvetenskap med stor bokstav, tyskan i mig gillar att skriva stora bokstäver mitt i meningar haha :)
 
Jag är minst lika chockad att ni fortfarande tror på den skrocken som ni är att jag inte gör det. Redan 2005 när denna topic var som hetast så var jag förbluffad över hur ingen lyssnade på kritikerna. Istället lät vi Al Gore leka med våra hjärnor medan han själv utnyttjade mer än 20ggr mer el än andra amerikaner och reste världen runt i sitt privatplan. Koldioxid utsläpp gäller ju inte Al, bara oss dödliga. Jag är av naturen en ifrågasättare och kritiker så jag tog en titt på vad Björn Lomborg och John Christy sa på den tiden. Väldigt övertygande. En ung Shamz ställde sig frågan, om både alarmisterna och kritikerna använt samma forskning och kommit fram till helt skilda svar, vem kan då säga vad som är absolut sanning i frågan om vi inte debatterar? Men nej, då blev man stämplad som galen. Det är klart, domedagsprofetior säljer bättre än "det är ingen fara allt är som det ska". 
 
 
Lets get down to business. Det är sant att lufttemperaturen hade ökat med ca 0.7°C och forskarna var överens om att jordklotet som helhet blivit varmare under det senaste seklet. Stegringen var dock inte kontinuerlig, från ca 1940 till 1975 föll temperaturen ca 0.2°C. Från detta kan man inte urskilja någon pålitlig trend. De senaste tio åren har det inte blivit varmare trots att utsläppen ökat. Tvärtom, vi upplever de kallaste vintrarna någonsin. Det finns bevis på att Jorden håller faktiskt på att bli kallare! LÄS MER HÄR !!
 


Problemet här är alla politiker, forskare, journalister och debattörer som satsat sin heder och ära på att vi ska duscha kallt, äta grönt och åka buss. De har enormt mycket att tjäna om teorin stärks. Jag talar naturligtvis om IPCC, som är FN:s klimatpanel. En gång i tiden litade jag på dem men nu är de endast ett gäng byråkrater och forskare som ser till att panelens arbete får sin finansiering, oavsett om de talar sanning eller inte. Våra läsare kanske är för unga men ni kanske kommer ihåg tokstollen Michael Mann? Han orsakade all hysteri från första början med sin påhittade kurva om att jordens temperatur stigit oavkortat, trots att grafen var vetenskapligt inkorrekt så vägrade han rätta den. Idag använder ingen seriös denna kurva men tack vare den så finns det anledning att förhålla sig kritisk även till IPCC. Jag skäms så mycket över att de tvingade oss studera Michael Manns graf i grundskolan och refererade till honom som expert (Oh God Why?!). Till och med en 5-åring fattar att jordens klimat är i ständig förändring, det behöver inte vara kopplat till människan (visst, vi kanske står för en liten, mikroskopisk del vi inte kan förhindra, vad ska vi göra , rensa jorden på människor?).  Medeltiden var ovanligt varm medan "istiden" 1600 till 1800-talet var betydligt kallare. Its just mother nature!

 
Så vad försöker jag komma fram till här? Jo att klimathotet är en billig och bra försäkring mot skenande megaländer som Indien och Kina som snabbt bygger upp sina industrier och ökar sitt välstånd. Andra u-länder följer i deras fotspår. Allt detta fordrar engergi och bränsle, kol kol och återigen kol. Med ständigt växande utsläpp av koldioxid. I-länder som själva har utvecklat och bygger vårt välstånd på en enorm energiförbrukning med åtföljande utsläpp, har varken moralisk rätt eller militär makt att försöka stoppa dom! De utnyttjar välvilljan i folk som bara vill göra rätt. De använder skuldkänslor och hotbilder som skrämmer folk till döds. Om det inte handlande om pengar, varför blev det som det blev med kyotoprotokollet?  

Det är väldigt roande hur folk inte ifrågasätter politiska och ekonomiska motiv när det kommer till miljönissar. Kanske för att vi känner oss skyldiga för att vi kör dyra bilar, har tak över huvudet och har rent dricksvatten. Inget illa menat, men ska man lägga logisk tänkande åt sidan bara för att det handlar om miljön? Här har jag hittat ett youtube-klipp, Penn & Teller startar en namnlista för att förbjuda divätemonoxid och gick fram till miljöaktivister på en parad, nästan alla skrev på!! Humorn i det hela är ju att divätemonoxid är bara ett lyxigare ord för H20, dricksvatten. 
 
 
 
Vi vill alla känna oss som hjältar när vi skriver på sådanna listor och donerar till Greenpeace. Visste ni att en av grundarna til Greenpeace, Patrick Moore, lämnade denna grupp pga. deras brott mot mänskligheten (google gärna) och att det handlar mer om pengarna än miljön. Han är dessutom en känd ekolog och likt många andra är han en kritiker till global uppvärmning. How about that :) 
Jag brukar dra den lilla historian för de irriterande medelklass vita ungdomarna som står i stan och skriker "vilken planet vill du leva på?! Rädda jorden idag! GREENPEACE FTW! " och sen tejpar de fast sig på nåt träd... Ta det lugnt drama queens, drick en kopp shai och njut av livet. Vi lever i världens kallaste land, lite sol skulle inte skada 
 
/shamz

Global nedkylning

Climate change itself is already in the process of definitively rebutting climate alarmists who think human use of fossil fuels is causing ultimately catastrophic global warming. That is because natural climate cycles have already turned from warming to cooling, global temperatures have already been declining for more than 10 years, and global temperatures will continue to decline for another two decades or more. That is one of the most interesting conclusions to come out of the seventh International Climate Change Conference sponsored by the Heartland Institute, held last week in Chicago. I attended, and served as one of the speakers, talking about The Economic Implications of High Cost Energy.

The conference featured serious natural science, contrary to the self-interested political science you hear from government financed global warming alarmists seeking to justify widely expanded regulatory and taxation powers for government bodies, or government body wannabees, such as the United Nations. See for yourself, as the conference speeches are online. What you will see are calm, dispassionate presentations by serious, pedigreed scientists discussing and explaining reams of data. In sharp contrast to these climate realists, the climate alarmists have long admitted that they cannot defend their theory that humans are causing catastrophic global warming in public debate. With the conference presentations online, let’s see if the alarmists really do have any response. The Heartland Institute has effectively become the international headquarters of the climate realists, an analog to the UN’s Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC). It has achieved that status through these international climate conferences, and the publication of its Climate Change Reconsidered volumes, produced in conjunction with the Nongovernmental International Panel on Climate Change (NIPCC).


Those Climate Change Reconsidered volumes are an equivalently thorough scientific rebuttal to the irregular Assessment Reports of the UN’s IPCC. You can ask any advocate of human caused catastrophic global warming what their response is to Climate Change Reconsidered. If they have none, they are not qualified to discuss the issue intelligently. Check out the 20th century temperature record, and you will find that its up and down pattern does not follow the industrial revolution’s upward march of atmospheric carbon dioxide (CO2), which is the supposed central culprit for man caused global warming (and has been much, much higher in the past). It follows instead the up and down pattern of naturally caused climate cycles. For example, temperatures dropped steadily from the late 1940s to the late 1970s. The popular press was even talking about a coming ice age. Ice ages have cyclically occurred roughly every 10,000 years, with a new one actually due around now. In the late 1970s, the natural cycles turned warm and temperatures rose until the late 1990s, a trend that political and economic interests have tried to milk mercilessly to their advantage. The incorruptible satellite measured global atmospheric temperatures show less warming during this period than the heavily manipulated land surface temperatures. Central to these natural cycles is the Pacific Decadal Oscillation (PDO). Every 25 to 30 years the oceans undergo a natural cycle where the colder water below churns to replace the warmer water at the surface, and that affects global temperatures by the fractions of a degree we have seen.


The PDO was cold from the late 1940s to the late 1970s, and it was warm from the late 1970s to the late 1990s, similar to the Atlantic Multidecadal Oscillation (AMO). In 2000, the UN’s IPCC predicted that global temperatures would rise by 1 degree Celsius by 2010. Was that based on climate science, or political science to scare the public into accepting costly anti-industrial regulations and taxes? Don Easterbrook, Professor Emeritus of Geology at Western Washington University, knew the answer. He publicly predicted in 2000 that global temperatures would decline by 2010. He made that prediction because he knew the PDO had turned cold in 1999, something the political scientists at the UN’s IPCC did not know or did not think significant. Well, the results are in, and the winner is….Don Easterbrook. Easterbrook also spoke at the Heartland conference, with a presentation entitled “Are Forecasts of a 20-Year Cooling Trend Credible?” Watch that online and you will see how scientists are supposed to talk: cool, rational, logical analysis of the data, and full explanation of it. All I ever see from the global warming alarmists, by contrast, is political public relations, personal attacks, ad hominem arguments, and name calling, combined with admissions that they can’t defend their views in public debate. Easterbrook shows that by 2010 the 2000 prediction of the IPCC was wrong by well over a degree, and the gap was widening. That’s a big miss for a forecast just 10 years away, when the same folks expect us to take seriously their predictions for 100 years in the future.


Howard Hayden, Professor of Physics Emeritus at the University of Connecticut showed in his presentation at the conference that based on the historical record a doubling of CO2 could be expected to produce a 2 degree C temperature increase. Such a doubling would take most of this century, and the temperature impact of increased concentrations of CO2 declines logarithmically. You can see Hayden’s presentation online as well. Because PDO cycles last 25 to 30 years, Easterbrook expects the cooling trend to continue for another 2 decades or so. Easterbrook, in fact, documents 40 such alternating periods of warming and cooling over the past 500 years, with But that is not all. We are also currently experiencing a surprisingly long period with very low sunspot activity. That is associated in the earth’s history with even lower, colder temperatures.

The pattern was seen during a period known as the Dalton Minimum from 1790 to 1830, which saw temperature readings decline by 2 degrees in a 20 year period, and the noted Year Without A Summer in 1816 (which may have had other contributing short term causes). Even worse was the period known as the Maunder Minimum from 1645 to 1715, which saw only about 50 sunspots during one 30 year period within the cycle, compared to a typical 40,000 to 50,000 sunspots during such periods in modern times. The Maunder Minimum coincided with the coldest part of the Little Ice Age, which the earth suffered from about 1350 to 1850. The Maunder Minimum saw sharply reduced agricultural output, and widespread human suffering, disease and premature death. Such impacts of the sun on the earth’s climate were discussed at the conference by astrophysicist and geoscientist Willie Soon, Nir J. Shaviv, of the Racah Institute of Physics in the Hebrew University of Jerusalem, and Sebastian Luning, co-author with leading German environmentalist Fritz Vahrenholt of The Cold Sun.


Easterbrook suggests that the outstanding question is only how cold this present cold cycle will get. Will it be modest like the cooling from the late 1940s to late 1970s? Or will the paucity of sunspots drive us all the way down to the Dalton Minimum, or even the Maunder Minimum? He says it is impossible to know now. But based on experience, he will probably know before the UN and its politicized IPCC.