Shamz

Hur vågar han kalla SUM för en sekt? *edit

Hejsan. Jag har haft en jobbig dag med packande och köpande och tvättande. Vi ska nämligen åka bort hela familjen imorgon. On top of that så tog pappa min mobil utav misstag så jag kunde inte informera jazz och fnatte att jag inte kunde komma. Snacka om att känna sig maktlös utan sin mobiltelefon…Back to topic. Har ni hört talas om Kadafi Hussein? Många såg kalla fakta inslaget där Kadafi utalade sig om vad han anser om moské-bygget i Rinkeby och hur han generaliserar och talar för alla unga somaliska muslimer. Som om vi har valt fram honom som vår spokes person. Snälla Kadafi, tala för dig själv eftersom många somaliska, muslimska, svenska, arabiska, kinesiska ungdomar inte håller med dig. Vem gav dig rätten att smutskasta SUM? Vem är du?

läs artikeln: http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/01/sluta-fjaska-for-sekten-unga-muslimer

Lite background: Kadafi är en somalisk ”rappare” som bor i rinkeby. Då han bestämde sig för att anordna en fest i folkets hus i rinkeby så var det många som var emot. Det fanns nämligen ingen åldersgräns på festen och dessutom var många av de muslimska tjejer som var bjudna lättklädda. Att det inte fanns någon åldersgräns gav pedofiler som Kadafi själv i min pappas ålder en chans att stöta på lättklädda oskyldiga unga flickor. Vad som hände var att de som bodde i området kunde inte se på när dessa unga tjejer åkte till sådana fester, så de bestämde sig för att informera om vad som pågår där inne. Självklart blir Kadafi och hans kåta vänner sura för att alla tjejer med vett i skallen lämnade stället. Istället för att ha en diskussion med de som var utanför hans fester så väljer han att sälja sin själ och gå ut i media med lögner. Som dessutom motsäger sig själva.Självklart älskar media muslimer som säger emot muslimer. Den personen är en hjälte! Han är inte hjärntvättad längre! Han är sekulariserad! Jättefint, Kadafi Hussein är en sekulariserad svensk men han talar med mer brytning än min farfar som kom hit igår. Word!
(kul att dom textade det han sa haha)

Sverige demokrater och andra rasistiska politiker och medier blåste upp honom och gjorde honom till en inofficiell talesman för alla somaliska unga muslimer. Vi är tydligen allihopa jättesugna på att gå på hans fester, hänga i rinkeby-torg och vi stöttar allihop al shabab och al kaida och al my ass. Men vi vågar inte säga något, så Kadafi talar för oss alla :) What would we do without him lixom?


(he's gonna save YOU!)


Inte nog med att han smutskastar oss Unga Muslimer som inte vill ha med honom att göra (jo, vi vill inte det. Gruppen ”stoppa kadafi” i facebook talar för sig själv.) Nu vänder han sig mot självaste religionen och skriver sina egna regler. Han säger att det är viktigare att ge oss rätten att festa loss än att bygga en moské. När kalla fakta som även dom verkar tycka att hans åsikter inte stämmer överens med islam frågar honom om han är muslim så slingrar han sig en hel del innan han säger att han faktist är muslim. Skäms du för något? Varför svarade du inte på en gång bara? Kadafi Hussein, I pray for you. Om du prioriterar fester framför Guds hus, då har något gått snett...


Precis som Mattias Gardell sa för några dagar sedan, vill du få uppmärksamhet som muslim, rättfärdiga alla fördomar som folk redan har mot mulimer. Ingen bryr sig om du säger att den muslimska kvinnan är fri, men påstår du är förtryckt och att du fösöker stoppa islamister, whatever that means... halleluljah ! invänta samtal från aftonbladet!Jag har bara en sak att säga till de som håller med honom. Speciellt tjejerna i Kalla Fakta inslaget. Vill ni festa som "alla andra svenska ungdomar". Varsågod. Det finns något som kallas för klubbar. Ever heard of White Room or Collage? Kom inte hit och smutskasta somalier och muslimer. Plz, media skrattar åt er inte med er.

OVER AND OUT

//En mer seriös Miss Shamz. Jag har gärna en öppen dialog om detta.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: